Direct doneren

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het behoud van de Sint Servaasbasiliek. Geven biedt ook zekere fiscale voordelen. Wij hebben onder het kopje ‘praktisch’ enkele voorbeelden voor u uitgewerkt.

U kunt direct doneren via online bankieren. Dit gaat op de gebruikelijke wijze (via online bankieren met iDeal of CreditCard). Bankiert u nog via de post? Geef dit dan aan in het veld ‘bericht’.

Let op: wij zullen nooit zonder uitdrukkelijke toestemming uw naam publiceren of kenbaar maken. Wel vragen wij om uw gegevens zodat we u passend kunnen bedanken en eventueel verder contact kunnen opnemen. Wenst u dit liever niet, dan kunt u kiezen voor een anonieme donatie. In dat geval hebben wij geen toegang tot uw gegevens. Wij kunnen u dan ook niet bedanken. Mocht u echt anoniem willen blijven, dan zijn wij u bij deze onze dank verschuldigd. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid bekijken via de link onderaan het formulier.

Maatwerk: heeft u liever eerst een gesprek, neem dan contact met
de heer Caspar van Hilten (secretaris kerkbestuur) via: 06 – 461 966 75

Basilica Fonds Sint Servaas
Ja, ik geef om behoud en onderhoud van beeldbepalend erfgoed en steun het Basilicafonds voor de basiliek van Sint Servaas in Maastricht

Bedrag